Accomodatie 48

Deze accommodatie staat op het erf van ons voormalig akkerbouwbedrijf, u kunt hier volop genieten van veel rust en privacy. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 48 personen.

Vanuit de accommodatie heeft men een prachtig uitzicht over de rand van de Noordoostpolder. Op het land worden pootaardappelen, graan, suikerbieten, uien en tulpen geteeld. Achter de accommodatie staat een prachtige vuurtoren die herbouwd is, op de originele plek, volgens de originele bouwtekeningen uit het jaartal 1906.

De verblijfsruimte heeft een eet- en een zitgedeelte en beschikt over een gratis WIFI netwerk. In de zithoek hangt een televisie, die aangesloten is op een schotelantenne. De rookvrije accommodatie is goed toegankelijk; er zijn geen drempels en alles bevindt zich op de begane grond. De accommodatie beschikt over een ruime sanitaire ruimte met meerdere wc’s en douches, deze is ook ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. De accommodatie heeft een eigen keuken die van alle gemakken is voorzien: een vaatwasser, een elektrische kookplaat, een oven, magnetron en een koelkast.

 

Extra bij de accommodatie 48:

Bij deze accommodatie horen een eetzaal met grote professionele keuken, en een bar. De professionele keuken is ingericht om te koken voor grote groepen en is van alle gemakken voorzien. In het gebouw is professioneel apparatuur aanwezig zoals een vaatwasser, steamer oven en 13 pitten fornuis. Er zijn in totaal 6 slaapkamers, waarvan 4 slaapkamers met 4 enkele bedden en 2 slaapkamers met 2 enkele bedden en één stapelbed. Hierbij horen ook nog twee slaapzalen met in totaal 24 plaatsen op stapelbedden. Daarnaast zijn er verschillende sanitaire ruimtes.

Het ruim deels overdekte terras van 110 m2 ligt op het zuiden. Door de beschutte ligging kunt u hier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heerlijk vertoeven. Het is ook mogelijk om op het terras te barbecueën. In overleg met de eigenaar kan er een BBQ-arrangement en drinken besteld worden. Ook voor andere buffetten kunt u bij ons terecht.

Op het erf bevindt zich een aparte recreatieruimte waar je kan poolen, tafelvoetballen, tafeltennis en andere spelletjes kan spelen. Voor de kinderen zijn er buiten 3 grote trampolines aanwezig en kunnen er skelters tegen een kleine vergoeding gehuurd worden. Naast de accommodatie bevindt zich een groot speelveld wat geschikt is voor bijv. voetbal, volleybal of andere spelen.

In de omgeving zijn er genoeg activiteiten voor grote groepen, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, wandelen, vissen of winkelen in Bataviastad. Bij het terras kan ’s avonds een houtvuur gemaakt worden. Kortom een leuke accommodatie voor grote groepen met volop activiteiten.

De omgeving staat bekend om het wandelen, fietsen en in het speciaal voor waterrecreatie. De accommodatie ligt dichtbij het Vollenhovermeer, de historische stadjes Blokzijl en Vollenhove, vissersdorp Urk, de Weerribben, de Beulakerwiede en Giethoorn en is daardoor uitermate geschikt voor gasten die op of langs het water willen vertoeven.

Er kan ook gewandeld worden over de dijken, waar men een prachtig uitzicht heeft op de natuur, in het Voorsterbos, Waterloopbos, Kuinderbos of in de Weerribben.

-->