Accomodatie 24

Deze accommodatie staat op het erf van ons voormalig akkerbouwbedrijf, u kunt hier volop genieten van veel rust en privacy. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 24 personen. Voor grotere groepen is uitbreiding mogelijk tot 48 personen.

Vanuit de accommodatie heeft men een prachtig uitzicht over de rand van de Noordoostpolder. Op het land worden pootaardappelen, graan, suikerbieten, uien en tulpen geteeld. Achter de accommodatie staat een prachtige vuurtoren die herbouwd is, op de originele plek, volgens de originele bouwtekeningen uit het jaartal 1906.

De verblijfsruimte heeft een eet- en een zitgedeelte en beschikt over een gratis WIFI netwerk. In de zithoek hangt een televisie, die aangesloten is op een schotelantenne. De rookvrije accommodatie is goed toegankelijk; er zijn geen drempels en alles bevindt zich op de begane grond. Er zijn in totaal 6 slaapkamers waarvan 4 slaapkamers met 4 enkele bedden en 2 slaapkamers met 2 enkele bedden en één stapelbed. De accommodatie beschikt over een ruime sanitaire ruimte met meerdere wc’s en douches, deze is ook ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. De accommodatie heeft een eigen keuken die van alle gemakken is voorzien: een vaatwasser, een elektrische kookplaat, een oven, magnetron en een koelkast.

Het ruim deels overdekte terras van 110 m2 ligt op het zuiden. Door de beschutte ligging kunnen de gasten hier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heerlijk vertoeven. Het is ook mogelijk om op het terras te barbecueën. In overleg met de eigenaar kan er een BBQ-arrangement en drinken besteld worden. Een bar van 120 m2 en/of een professionele keuken is apart bij te huren.

Op het erf bevindt zich een aparte recreatieruimte waar je kan poolen, tafelvoetballen, tafeltennis en andere spelletjes kan spelen. Voor de kinderen zijn er buiten 3 grote trampolines aanwezig en kunnen er skelters tegen een kleine vergoeding gehuurd worden. Naast de accommodatie bevindt zich een groot speelveld wat geschikt is voor bijv. voetbal, volleybal of andere spelen.

 

De omgeving staat bekend om het wandelen, fietsen en in het speciaal voor waterrecreatie. De accommodatie ligt dichtbij het Vollenhovermeer, de historische stadjes Blokzijl en Vollenhove, vissersdorp Urk, de Weerribben, de Beulakerwiede en Giethoorn, en is daardoor uitermate geschikt voor gasten die op of langs het water willen vertoeven.

Er kan ook gewandeld worden over de dijken, waar men een prachtig uitzicht heeft op de natuur, in het Voorsterbos, Waterloopbos, Kuinderbos of in de Weerribben.

Dagtochtjes kunnen gemaakt worden naar de orchideeënhoeve, de historische stadjes Blokzijl en Vollenhove, Giethoorn, Urk, Lemmer, Bataviawerf en Bataviastad. Ontdek zelf alle mogelijkheden die deze prachtige omgeving te bieden heeft!

 

 

-->